laupäev, 4. veebruar 2012

Muusika

... on elu!

Ehk siis on tore istuda kodus ja lugeda Tõnis Mäe raamatut "Müümata naer". Veidi Eesti muusika ajalugu, häid mõtteid loomingust, klaverimängust, helidest, tekstist, elust, muusikast. Vahepeal proovin ka ise klaveriga koostööd teha ning raamatus olevaid laule mängida/laulda. Taipan, et see ei tule mul veel eriti hästi välja ning haaran kitarri järele. Veidi parem. Aga siiski on mul veel arenguruumi :)

Tore on ka kuulata miljon korda "Good Man Down".

Vahva on ka istuda jälle klaveri juurde ning panna mõned noodid paberile. Ehk siis kirjutada oma elu esimesed variatsioonid.

Lasta telefonil veidi kauem heliseda lihtsalt helina nautimiseks.

Harjutada tulevasteks esinemisteks.

Panna paberile ka mõned sõnad. Võib-olla liitub nendega kunagi ka meloodia...

Muusikalist Päikest!

1 kommentaar:

  1. Eelmise helinaga ei lasknud ma iseenesest telefonil kaua heliseda, aga ta jõudis juba sõnadeni, mis tähendas, et ta tegi omaette:"Our whole universe was in a hot dense state, then nearly fourteen billion years ago expansion started. Wait..." Ja siis ma võtsin telefoni vastu ja esimene reaktsioon oli:"The Earth began to cool, the autotrophs began to drool, neanderthals developed tools. We built a wall (we built the pyramids!) Math, science, history, unraveling the mysteries, that all started with the big bang!"
    Ehk siis laulu edasi laulda, mitte öelda:"Halloo?" :D

    VastaKustuta