reede, 3. aprill 2020

Produktiivsuse väljakutse - hakkame konni sööma!

Tead seda olukorda, et just kõige stressirikkamal sessiajal või siis, kui ülesannete tähtajad hakkavad üksteise otsas külakuhja moodustama, on su kodu ülimalt puhas? Või leiad just siis endas jõudu panna kokku 1000000tükine pusle ja alati aega trenni minna? Siis oled valmis tegema mida iganes, et tüütuid ülesandeid edasi lükata. Mina näiteks pesin täna ära ühe akna. Ma polnud seda pikalt viitsinud teha, kuid täna tundus see olevat kõige lihtsam tegevus. Oeh.

Vali välja üks tegevus, mis on tüütu, mida oled mõnda aega edasi lükanud, mis kriibib hinge, mida sa ei viiiiitsi teha, mis on raske ja nõuab eriti suurt keskendumist. Tead küll, millest ma räägin. Kujuta seda ette eriti suure ja limase kärnkonnana (või mingi muu ebameeldiva elukaga, kui juhtud olema konnade fänn), kellest sa ei pääse ja kelle pead ära sööma. Muud võimalust pole. Ta istub sul nina all terve päeva, ka homme on ta platsis, kui sa täna temaga ei tegele. Tal jätkub kannatust nädalaks, ilmselt palju kauemakski. Ta ei jäta jonni.

Söö see konn hommikul ära! Tee see vastik ülesanne hommikul esimesena ära. Just sellest alustagi!
Ära isegi proovi avada enne mingeid muid ebavajalikke aknaid oma arvutis ja ära säti oma mõtet mõne muu aegaviitva tegevuse juurde.

Kohe, kui oled lõpetanud oma hommikurutiini (hambapesu, hommikusöök, lugemine, trenn, lastega tegelemine jms), alusta sellest konnast!

Noh, ja kui see on tehtud... Oli see siis nii hirmus, kui olid ette kujutanud? :)

Päikest!

P.S Kui juhtud lugema seda postitust keset päeva, siis oled ilmselt siiani oma konnakest laual enda ees hoidnud, talle aeg-ajalt võib-olla isegi pai teinud. Aitab! Söö see konn juba ükskord ometi ära!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar