laupäev, 4. aprill 2020

Produktiivsuse väljakutse - tee vähem, et teha rohkem!

Me peame rääkima nädalavahetustest.

Praegu on kuum teema 4-päevane töönädal. Kui anda inimestele vähem aega töötamiseks, tuleb neil hoolikalt üle vaadata oma harjumused, segavad faktorid, üleliigsed tegevused, kõigest häirivast loobuda, seada fookus paika ning kindlameelselt tegutseda.

Nii saab täiesti võimalikuks, et vähema ajaga saab lausa rohkem tehtud.

Nüüd aga on loodud ideaalne pinnas selleks, et piir töö- ja eraelu vahel muutub ähmasemaks või kaob sootuks. Meil pole võimalik nädalavahetusel käia kinos, kontserdil, kohvikus, piljardit mängimas, peol, sõpradel külas... Me oleme kodus, nagu ka kogu eelneva nädala. Siis on aega teha ära kõik need tööülesanded, mis nädala jooksul tegemata jäid. See on nagu aeg vigade paranduseks. Lihtne on reede pärastlõunal vaadata oma to-do-listi ning tõdeda, et kiiret pole kuskile, mul on ju terve tänane ja homne ja ülehomne päev. Tunne, et aega on palju, on aga edasilükkamise ja molutamise üks suurimaid põhjuseid.

Nii leiadki end 7-päevasest töönädalast!

Järgmine samm produktiivsuse väljakutses on mitte sellisesse lõksu langemine. Võta aeg puhkamiseks! Leia endale nendest piiratud võimalustest mingid toredad tegevused, mis aitaksid sul eristada tööpäeva puhkepäevast. Naudi oma nädalavahetust!

Pühapäeva õhtul jagan sinuga mõnda nippi, kuidas end taas järgmiseks nädalaks valmis seada!

Päikest!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar